Et anstrøk av påske

Vi nyter late påskedager, og så langt har påsken 2014 så absolutt svart til forventningene. God mat, glade barn og sosialt samvær står på menyen. Onsdag ønsket vi velkommen til påskefrokost. Til ungenes store forlystelse dukket det opp en pønkerhøne, i hvertfall ble eggene servert i ulike sjatteringer av grønt og rosa. Grønt for bløtkokt og rosa for hardkokt. Smart, ikke sant? Om andre kunne tenke seg et flerfarget spekter med egg på frokostbordet, så er trikset såre enkelt. I hvertfall enklere enn å jakte på pønkerhøns. Man drypper konditorfarge i vannet, utover det koker man egg som vanlig. Avhengig av overflaten på eggeskallene, vil de etterhvert trekke til seg fargen - noen blir helt glatte og ensfargede, andre får kjempetøffe mønster. Koselig og ikke minst veldig dekorativt :) 


 

Litt påskepuslerier hører med i stille stunder. Som det fremgår av hvor langt (les: kort) jeg har kommet på broderiet, så er det sparsomt med slike stunder i vårt hjem. Med tid og stunder skal dette bli belte til Hardanger Vinterbunad som jeg syr til meg selv. Gleder meg!


 

Påskeværet skuffer ikke! Vi har hatt flere dager med nydelig vær, og selv om det er bypåske i år, kan man likevel kose seg med småturer i naturskjønne omgivelser. Dette lerketreet med solgløtt mellom grenene står stødig plantet i Djupadalen. 


 

Sol om dagen gir sol om kvelden. Glade barn nyter dagen til solen går ned bak åsen. Nå venter påskeegg, levende lys og solduftende og røde barnekinn.

Takk for i dag  <3

 

- Cathrine

 

 

#påske #easter #broderi #bunad #hardangervinterbunad #frokost #breakfast #egg #colour #kreativ #konditorfarge #diy #vintagelovin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vintage Lovin' - Cathrine

Vintage Lovin' - Cathrine

40, Haugesund

Her hos Vintage Lovin' vil du finne oppskrifter på mye rart - baking, matlaging og gjør-det-selv-prosjekter. Selv er jeg veldig glad i den litt rustikke og vintagepregde stilen, noe de fleste av prosjektene mine nok bærer preg av. Jeg håper at du vil finne noe som inspirerer deg. Er det noe du vil lese om, legg gjerne igjen en melding.

Kategorier

Arkiv

hits