Årets første strandbesøk

Det har vært et nydelig vær her på Haugalandet i dag. Påsken er på hell, og første påskedag ble rett og slett tilbragt på Sandvesanden, som ligger sør på Karmøy. Dette er en ekte perle, nydelig sand og lune svaberg rammer inn dønningene fra havet. Det finnes knapt en mer beroligende lyd enn bølgene som skyller opp over strandkanten. Ungene har løpt i sanden, stupt kråke nedover sanddynene, klatret i svabergene, vasset i sjøkanten (brrrrrr!), laget sandslott og rett og slett kost seg glugg ihjel. Middag og dessert ble tilberedt under ett - pølser og marshmallows i skjønn forening :) 

 

Nå i kveld har vi kost oss med solnedgang på terrassen, kun avbrutt av stadig mer høylydt brumming fra opptil flere humler. Etter en kjapp detektivoppgave, ble det konstatert at det er et humlebol i rekkverket på terrassen... oh no! Jaja, ikke annet å gjøre enn å ta tyren (eller humla for den del) ved (føle-)hornene, og ile ned til Plantasjen i morgen. Har hørt rykter om at de har et effektivt middel der. Nå har jeg i utgangspunktet ingenting i mot humler, jeg synes de er riktig så søte og koselige - MEN jeg vil helst ikke at ungene skal putte fingrene i noe som helst bol. Bedre føre var enn etter snar! 

Nei, nå er det natt for denne frøkna - i morgen står skattejakt, eller rettere sagt Geocaching med ungene på planen! 


Sov godt, og takk for i dag 

- Cathrine.

Ingen kommentarer

Cathrine

15.06.2014 kl.23:32

Fine deg 💜

Skriv en ny kommentar

Vintage Lovin' - Cathrine

Vintage Lovin' - Cathrine

40, Haugesund

Her hos Vintage Lovin' vil du finne oppskrifter på mye rart - baking, matlaging og gjør-det-selv-prosjekter. Selv er jeg veldig glad i den litt rustikke og vintagepregde stilen, noe de fleste av prosjektene mine nok bærer preg av. Jeg håper at du vil finne noe som inspirerer deg. Er det noe du vil lese om, legg gjerne igjen en melding.

Kategorier

Arkiv

hits